Η Κέιτ Μίντλετον φωτογράφισε την κόρη της Σάρλοτ για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα social media του Κένσινγκτον.

Article featured image
Article featured image

Με μία φωτογραφία τραβηγμένη από τη μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, το παλάτι του Κένσινγκτον εύχεται χρόνια πολλά στην πριγκίπισσα Σάρλοτ, που σήμερα 2 Μαΐου, γίνεται εννέα ετών.

Η φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί από την Κέιτ Μίντλετον, δείχνει την Σάρλοτ να χαμογελά πλατιά, ενώ στέκεται μπροστά από έναν ανθισμένο φράχτη με ροζ λουλούδια. Φοράει μπορντό ζακέτα, μπλε μπλούζα και τζιν φούστα και τα ξανθά μαλλιά της είναι μακριά και ελεύθερα στην πλάτη της και πάνω από το αριστερό της χέρι.



Η Κέιτ Μίντλετον μιλώντας για τη Σάρλοτ σε παλαιότερη συνέντευξη την έχει περιγράψει ως δυναμική, ειδικά σε σύγκριση με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, τον πρίγκιπα Τζορτζ, δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον Ουίλιαμ. Η Κέιτ Μίντλετον αγαπά τη φωτογραφία και το Κένσινγκτον συνηθίζει να δημοσιεύει δικά της στιγμιότυπα για να γιορτάσει τα γενέθλια μελών της οικογένειας και άλλες σημαντικές τους στιγμές. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση τον Μάρτιο, όταν εμφανίστηκε σε βίντεο να παραδέχεται πως πάσχει από καρκίνο και πως υποβάλλειται σε προληπτικές θεραπείες για να τον αντιμετωπίσει.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ