Ένας αλιγάτορας χαλάρωσε κάτω από τις ρόδες αεροσκάφους και σταμάτησαν όλες οι πτήσεις

Επιστρατεύθηκε η Υπηρεσίας Προστασίας Άγριας Ζωής για να απομακρυνθεί.

Article featured image
Article featured image

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην αεροπορική βάση MacDill των ΗΠΑ, στην Τάμπα της πολιτείας της Φλόριντα όταν ένας τεράστιος αλιγάτορας αποφάσισε να… χαλαρώσει κάτω από τις ρόδες ενός μεταγωγικού αεροσκάφους.

Η παρουσία του αλιγάτορα στον απαγορευμένο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου σήμανε συναγερμό, ενώ για την απομάκρυνσή του χρειάστηκε να επιστρατευθεί η υπηρεσία Προστασίας Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα. Μέλη της υπηρεσίας, αιχμαλώτισαν το ζώο και το απελευθέρωσαν στον κοντινό ποταμό Χίλσμπορο.

Οι Αρχές να δηλώνουν ανακουφισμένες που δεν υπήρξε κάποια άσχημη κατάληξη στην περιπλάνηση του απροσδόκητου εισβολέα στην στρατιωτική βάση

Μέχρι να γίνει αυτό χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να σταματήσουν όλες οι απογειώσεις και αναχωρήσεις από την αμερικανική βάση.

Βίντεο που μοιράστηκε η αεροπορική βάση MacDill στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον αλιγάτορα να χτυπιέται και να προσπαθεί να ξεφύγει, καθώς δύο μέλη της υπηρεσίας Προστασίας Αλιείας και Άγριας Ζωής προσπαθούν να τον «συλλάβουν».

Οι υπάλληλοι αρπάζουν το ερπετό με δύο λουριά και τα τυλίγουν γύρω από την κοιλιά του αλιγάτορα, αλλά αυτός κουνιέται και αντιστέκεται. Μετά από λίγη μάχη, το ζώο τελικά απομακρύνθηκε επιτυχώς από την άσφαλτο.



Κάτω από τις ρόδες

Φωτογραφίες από τη βάση έδειχναν επίσης το ζώο να ξεκουράζεται κάτω από τους τροχούς ενός από τα αεροσκάφη.

Άγνωστο παραμένει πάντως πώς το επικίνδυνο ζώο κατάφερε να περάσει τον φράχτη ασφαλείας με τις Αρχές να δηλώνουν ανακουφισμένες που δεν υπήρξε κάποια άσχημη κατάληξη στην περιπλάνηση του απροσδόκητου εισβολέα στην στρατιωτική βάση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ